Flatexpress Culemborg

 

De Flatexpress is een vervoersservice voor oudere bewoners van de Gandhi, Martin Luther King, de Troelstrahof en zorgcentra Kulenburg en Beatrix in Culemborg.

De Flatexpress wordt zeer intensief gebruikt door de bewoners. Het is veel meer dan een vervoersservice. Het levert een bijdrage aan het langer zelfstandig thuis blijven wonen van senioren en bevordert het ontmoeten van andere mensen. Jaarlijks worden er maar liefst 5.000 ritten gereden. Er zijn twintig enthousiaste vrijwilligers die rijden en de planning maken. Een retourrit binnen Culemborg met de Flatexpress kost €1,20, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft. Om deze kosten zo laag te houden, is de Flatexpress afhankelijk van sponsoren:

Coöp Supermarkt Culemborg, Deko Belettering, Karakter Uitvaart, Kleurrijk Wonen, Premio Jägers Banden & Autoservice, Rabobank West Betuwe, Tuincentrum van den Hurk, Van Duinkerken Total Office Care en Visscher Autobedrijven.

Woont u in Culemborg in de Gandhi, Martin Luther King of in een van de zorgcentra Troelstrahof, Kulenburg of Beatrix en bent u 55 jaar of ouder of mindervalide? De flatexpress vervoert u naar elke plek binnen Culemborg. Een vrijwilliger rijdt u met de auto tegen een kleine vergoeding. De flatexpress rijdt elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Wilt u een rit reserveren? Bel: 06 20 21 47 33.