ECO melk uit Ingen

Ecoboer Matthijs uit Ingen levert de beste biologische, pure melk in Holland.
Hij heeft als enige Nederlander Guernsey-koeien. De melk van deze koeien is heel bijzonder omdat het nog een ongemuteerd eiwit bevat dat de melk beter verteerbaar maakt en een vetzuur afkomstig van vers gras dat ons immuunsysteem helpt reguleren.
Ook is de melk vrij van antibiotica, kunstmest, bestrijdingsmiddelen en schoonmaakchloor. Daarom is deze oermelk gezonder dan andere melk en geeft het minder kans op allergische reacties.
De romige melk van Eco-boerderij De Haan is uitermate geschikt om heerlijke biologische melkproducten van te maken, zoals ghee, kefir, boter, yoghurt, vla, kwark, kaas, ijs, slagroom, kookroom, karnemelk, koffiemelk, desserts en hangop.
Matthijs houdt de koeien gezond door ze gevitaliseerd water te laten drinken en ze te voeden met enkel puur gras, klaver, kruiden en hooi van het op speciale wijze gevitaliseerde weiland waar zij zeven maanden per jaar op grazen. Koeienvriend Matthijs is ook goed voor de koeien die na 4/5 jaar minder melk leveren: ze mogen gewoon blijven.
Boer Matthijs heeft het Earthsmilespredicaat gekregen:

Zie earthsmiles.nl

 

En: ecoboer-matthijs.nl