Activiteit

 • Pauline Böckling heeft een update geplaatst 9 jaren, 4 maanden geleden

  In het kader van duurzame gezondheid ben ik betrokken bij Dirk III – hoe bijzonder om bij dit vernieuwende concept in de Betuwe betrokken te zijn. Achter Dirk III staan enthousiaste denkers én doeners die van aanpakken weten!

  De visie van Praktijk Maridadi sluit naadloos aan bij dat van Dirk III en is gebaseerd op het concept dat energie aan de basis ligt van al het leven, dus ook van herstel. Als onze energiehuishouding niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, neerslachtig of gestrest, krijgen we pijn of worden we (chronisch) ziek.

  APS Therapie is een microstroomtherapie die zeer effectief is bij zowel pijnklachten als bij slapeloosheid, neerslachtigheid, stress en uitputting, en dat alles zonder bijwerkingen.
  De kracht van APS ligt in het ‘opladen’ van de energiecentrales in de cellen en het verbeteren van de prikkeloverdracht tussen die cellen.

  Daarnaast kan je energieniveau een boost krijgen door voetreflex massages en natuurlijke supplementen zoals hoogwaardige vitamine B12 smelttabletten, magnesium en meer.

  De groep ‘Gezondheid’ binnen Dirk III zet zich in voor Gezondheid en Lifestyle in een nieuwe, blauwe economie in het Rivierengebied – wat een prachtig initiatief!