Categorie Archief: Filmpjes

Hoe smart is Smart Apeldoorn?

Pieter Stuurman en Antoon Huigens (gemeenteraadslid in Apeldoorn) gaan in gesprek over de mysterieuze witte kastjes die ineens overal in Apeldoorn zijn geplaatst. Het besluit om de kastjes op te hangen, is niet op een democratische manier tot stand gekomen. Bovendien blijkt de producent van de kastjes een louche Oostenrijks bedrijf te ...

Lees verder

Start Grand Jury

Reiner Fullmich, de advocaat die met succes tegen de Deutsche Bank en Volkswagen het proces won, heeft een wereldwijd team van rechters, advocaten, artsen, wetenschappers (ook nobelprijswinnaars en uitvinder RMNA vaccin) en begrafenisondernemers en dergelijke om zich heen verzameld en geeft met hen de aftrap voor een proces tegen niet democratisch gekozen machthebbers die volledig bewezen de hele wereld hebben bedonderd, afgelopen decennia en met name de afgelopen 2 jaar. Doel was: volledige controle over de wereldbevolking door middel van angst creëren.
Een compilatie van dag 1. Duur: half uur. Ondertiteld in het Nederlands.

Lees verder

Belangrijke videoboodschap Land van Ons

"Het helpt ons land niet als we toestaan dat letterlijk de grond onder ons bestaan wordt verkocht aan de hoogst biedende. Zeker niet als het activiteiten zijn die haaks staan op de weg van verduurzaming. Wij willen dat niet laten gebeuren. Het hoeft ook niet, want met elkaar hebben we meer dan genoeg spaargeld om ons eigen land, onze eigen Nederlandse grond zelf te kopen. Niet om ons land economisch op slot te zetten, maar wel als een soort verzekeringspolis. Een bescherming tegen overheden die iedere keer weer rare fratsen uit halen. Laten we samen Nederland kopen voor al die generaties die na ons komen dan maken we er toch nog iets moois van met elkaar."

Lees verder