‘Hier opgewekt’ in het Haagse

Op vrijdag 21 november is het evenement HIER opgewekt in de Fokker Terminal in Den Haag. Betrokkenen bij lokale energieopwekking komen dan bij elkaar. Met ongeveer 800-1000 bezoekers ‘s lands grootste evenement voor lokale duurzaamheid.

Dennis Kerkhoven, onze doorbraakversneller uit Haaften, zal met Jan Jonker, aanjager en onderzoeker van nieuwe businessmodellen, in gesprek gaan over daadkracht, verbinding en samenwerking.

CO-OP Champions uit Ammerzoden en MyWheels en Thermobello uit Culemborg zullen ook acte-de-présence geven.

Verder laten we ons inspireren door initiatieven uit de rest van Nederland.

Interesse? Geef je op via deze link.

Schermafbeelding 2014-11-07 om 14.44.26“Als we deze crisis als kans zien dan is het NU de tijd om tot actie te komen. We hebben nu een kans om rondom de basisbehoeften van huishoudens een volgende, slimmere versie van onze economie vorm te geven. Als ondernemende burger wil ik via Dirk III mijn eigen huishouden ‘balanceren’ zodat ik geld kan besparen, maar ook nieuwe kasstromen aanboren. Dit kan ik niet alleen en het vraagt om samenwerking en slimme combinaties. Binnen de Betuwe zijn alle ingrediënten aanwezig, nu nog herinneren waar ons historisch onbenutte potentieel zit en hoe we het rendabel kunnen maken. Hiermee kunnen we een nieuw verhaal schrijven van een circulaire economie in Regio Rivierenland waarin we een voorbeeld kunnen vormen van een slimme rivieren delta die wereldwijd exemplarisch is.”

hier opgewekt