Categorie Archief: Dirk III

15 december 2022

ONTEIGENEN VAN GROND KAN OOK ANDERS
253 mensen kochten de grond van Het Veerhuis in Varik vrij om het te kunnen schenken aan de Stichting Grond van Bestaan. Het wordt daarmee nooit meer verkocht en is vrij van speculatie.
En toen stond het Waterschap op de stoep voor de koop van een klein stukje grond ten behoeve van dijkverzwaring!
We verzonnen een list!

Lees verder

15 oktober 2022

GESLAAGDE SOCIETY 4.0 REGIODAG IN TIEL

Meer dan 200 mensen uit heel Nederland en België bezochten Tiel en wisselden gezamenlijk regio-informatie uit over het creëren van een betere samenleving. Bekijk de compilatie van 4 minuten:

Lees verder

Bewust Vitaal Netwerk van start

Na vier goedbezochte introductielezingen gaat het ‘Bewust Vitaal Netwerk’ van start. Aan de hand van een gezondheidsscan met betrekking tot levensstijl en biologische, energetische en mentale gesteldheid, zal organisch een andere kijk op gezondheid, een andere houding en een ander samen ont..

Lees verder

Wij verdienen een nieuw lokaal betaalmiddel: de Florijn. Kom naar de presentatie

Zaterdag 25 juni: Vrij Betuwe Bouwbijeenkomst met Anthony Migchels van Stichting Florijn.
Tijd: van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Wij verdienen een nieuw lokaal betaalmiddel: de Florijn. Zodat wij kunnen handelen (kopen en verkopen) zonder tussenkomst van banken.
Welke voordelen dit heeft, wordt uit de doeken gedaan door Anthony Migchels. Als geen ander kan hij uitleggen waarom we beter kunnen betalen met Flo...

Lees verder

10 november 2021

EERSTE BOOM VAN 10 HECTARE VOEDSELBOS

Tijdens de Nationale Boomfeestdag op woensdag 10 november plantte het team Voedselbos Lingehout symbolisch de eerste boom aan de Tielerweg in Geldermalsen. Dit is de eerste stap in de creatie van een voedselbos op zo’n 10 ha gr..

Lees verder