Agenda

Workshop Hoe kun je energetisch in verbinding komen en blijven met je bedrijf?

Deze Flexy Friday gratis workshop van vrijdag 18 januari wordt verzorgd door Edith Romme van Sharingpoint.

Waar? FlexTiel, Gasthuislingelaan 33, Tiel
Hoe laat? 14.00 – 16.00 uur.

Natuurlijk heb je nagedacht over je bedrijf…

We beredeneren hoe en wat we willen en werken dat tot in details uit. Mijn uitnodiging is om diep van binnen te gaan voelen wat jouw diepe wens voor jouw bedrijf is. Door de alledaagse drukte om ons heen worden we vaak afgeleid om te voelen en zitten we vaak in ons hoofd.

Tijdens de Flexy Friday workshop wil ik je graag een energetische oefening laten ervaren en je mee geven hoe je dit in de praktijk kan brengen, zodat jouw talenten nog meer tot expressie komen en jij nog meer kan sprankelen in jouw bedrijf!

Ik zie je graag op Flexy Friday!

Warme groet, Edith Romme
edithromme@sharingpoint.nu

06 836 040 51

 

MINI VISION QUEST

Op vrijdag 25 januari organiseren Saskia Bosman en Twan de Leur een korte Vision Quest van een dag in de mooie uiterwaarden van de Waal, nabij Zaltbommel. Voel jij je geroepen om in een veilige bedding in volledige stilte en afzondering in de natuur te zijn, wees dan welkom!

A task without a vision is just a job
A vision without a task is just a dream
A vision with a task can change the world

Chief Seattle

We starten gezamenlijk met een ritueel om je intenties kracht bij te zetten aan de oever van de Waal, om je innerlijk landschap te verbinden met de natuur. Daardoor word je intentie helder en kan je de groep verlaten en vertrek je alleen om je eigen plek te vinden. Daar kan jij je gedachten, emoties en lichaam verbinden met de natuur, het water, de aarde, de stilte en de dieren om je heen. Naarmate je dieper afdaalt in jezelf kunnen de inzichten over je leven zich openbaren.

Neem jouw unieke plek hier op Aarde in en laat alles maar naar jou toekomen. Met die opdracht gaan we door onze zelf gemaakte poort naar onze 7 uurs Vision Quest. En er komt van alles langs…..buizerds, gedachten, zon en regen, winterse kleuren boten en inzichten en natuurlijk… koeien! We worden heerlijk ontvangen in de overvloedige natuur, waar we mogen zinken en zakken in de traagheid van de winterdag.

Een Vision Quest is een ritueel en een intens verblijf in de Natuur. Een hele dag helemaal alleen, op je eigen plek in stilte van de natuur. Om te vasten, bidden, dromen en te vragen om een visioen, een inzicht voor je leven. Om je weer te verbinden met je bron, met je diepste verlangen. Het vasten en het verblijf in de overvloedige natuur maken je stil en ontvankelijk voor inzichten en nieuwe beelden.

Waarom?
Om meer helderheid te krijgen over levensvragen, waar je alleen met denkkracht geen bevredigend antwoord op krijgt, zoals je waarschijnlijk al ontdekt hebt.

Een Vision Quest is een intense transformatie en kan wel eens de meest ingrijpende ervaring in je leven worden!

Praktische Informatie:

Lokatie: Uiterwaarden Waal, De Hurnse Kil (nabij Zaltbommel).
datum en tijd: vrijdag 25 januari, van 10:00 tot 17:00 uur en houd rekening met uitloop.

Investering: € 90,00 pp.

Voorbereiding: Intentie formuleren en licht eten of vasten.

Meebrengen: Water en lichte lunch of fruit.

Info en opgave: 
Twan de Leur & Saskia Bosman

www.twandeleur.nl / www.inspiradiance.nl of aanmeldformulier

Tel. (Twan) 06 28831050/ (Saskia) 06 41105292
Na opgave en betaling ontvang je een paklijst en routebeschrijving.