Agenda

 

Zondag 18 november

Proeverij Bewust Culemborg

In het kader van Culemborg 700 jaar laten lokale ondernemers die zich bezighouden met persoonlijke groei, gezondheid, duurzaamheid en welzijn de bezoekers kennismaken met hun producten of diensten. Een breed aanbod! Dat blijkt ook wel uit de diversiteit van het ledenbestand van bewustculemborg.nl

Doorlopend activiteiten, demonstraties,  presentaties, workshops, massages, en consulten voor volwassenen, kinderen en senioren.

Locatie: Huis van de Stad Culemborg
Tijd: tussen 11.30 en 17.00 uur

Donderdag 29 november

GezondheidsCoöperatief Nederland

Het GezondheidsCoöperatief Nederland (GCN) heeft nieuwe plannen om pilots te gaan starten met haar leden. Met groepen leden willen we communities gaan vormen en binnen die communities kunnen aanvullende kosten voor zorg betaald gaan worden. De details van die plannen gaan we uitleggen tijdens ledenbijeenkomsten op verschillende locaties in het land. Zo ook in ons gebied: https://www.heerlijkheideckenwiel.nl/ .

Tijdens zo’n bijeenkomst is er een informatief gedeelte en natuurlijk ook een gedeelte voor het stellen van vragen. Daarnaast een prachtige gelegenheid om elkaar als lid eindelijk eens in de ogen te kunnen kijken en zo die beweging te gaan krijgen die zo hard nodig is.

Opbouw van de bijeenkomst:

19.00 uur Inloop voor leden
19.30 uur Start leden + introducees met uitleg pilots
20.30 uur Uitleg GCN, ook niet-leden zijn vanaf dan welkom
21.30 / 22.00 uur Einde

Locatie: Heerlijkheid Eck en Wiel, Veerweg 5, Eck en Wiel