Agenda

Donderdag 27 september

Opening van pop-up Duurzaamheidscentrum ‘Energiemarkt 11’ van 17.00 tot 19.00 uur.

Het centrum is op tijdelijke basis gevestigd in het voormalige pand van ABN AMRO aan de Markt nummer 11.  Belangstellenden zijn van harte welkom.

Vrijstadenergie biedt Culemborgers in Energiemarkt 11 informatie over zonnepanelen en energiebesparende maatregelen in de woning.

Allerlei apparaten en maatregelen zullen in de showroom te zien en te ervaren zijn. Welke types zonnepanelen zijn er, hoe voelt de warmte van een infraroodpaneel, hoeveel meer stroom verbruikt een oude koelkast in vergelijking met een nieuwe. Er zullen verschillende avonden georganiseerd worden waarin het publiek wordt voorgelicht over duurzaamheidsthema’s in de brede zin van het woord. Dat en méér kunnen bezoekers zien en ervaren in het duurzaamheidscentrum.

Energiemarkt 11 is dagelijks geopend. Medewerkers van Vrijstad Energie zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag bovendien ’s ochtends van 10.00 tot 12.00 uur, en op zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur.

Nadere informatie is te verkrijgen via info@ffris.nl of info@vrijstad.nl

Woensdag 10 oktober

De dag van de duurzaamheid

Zie activiteiten: dagvandeduurzaamheid.nl

Zondag 18 november

Proeverij Bewust Culemborg

In het kader van Culemborg 700 jaar laten lokale ondernemers die zich bezighouden met persoonlijke groei, gezondheid, duurzaamheid en welzijn de bezoekers kennismaken met hun producten of diensten. Een breed aanbod! Dat blijkt ook wel uit de diversiteit van het ledenbestand van bewustculemborg.nl

Doorlopend activiteiten, demonstraties,  presentaties, workshops, massages, en consulten voor volwassenen, kinderen en senioren.

Locatie: Huis van de Stad Culemborg
Tijd: tussen 11.30 en 17.00 uur