Agenda

KENNISMAKINGSWORKSHOP BESLUITVORMING MET CONSENT

Van gedoe naar gedragen besluiten en van competitie naar coöperatie.

Hoe geef je iedereen een stem? Hoe geef je vorm aan gezamenlijke doelen met gedragen besluiten? Hoe ontsteek je het vuur van enthousiasme? Hoe creëer je duurzame verbindingen en effectieve uitvoering van plannen?

Op woensdag 5 juni 2019 om 19.30 uur kun je bij FlexTiel, Gasthuislingelaan 33 te Tiel meedoen met een kennismakingsworkshop besluitvorming met consent.

Verrassende resultaten, bewust worden van je onbewuste programmering, een nieuwe ervaring van verrijking door verschillen. En… het hóeft niet eindeloos te duren voordat iedereen zich gezien en gehoord voelt.

Besluitvorming met consent is iets wat je moet ervaren. Vandaar dat we je deze eerste kennismaking gratis aanbieden. We maken hierbij gebruik van het Ger-Consentspel.

Je kunt dan op basis van je ervaringen, zelf inschatten of besluitvorming met consent geschikt is voor jou en de groep waar je deel van uitmaakt.

Kijk HIER voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in dit aanbod? Neem contact met ons op via info@duurzaamverbonden.nu of info@flextiel.nl.

Wij kijken uit naar je reactie,
Lisanne, Sylvia en Elise

ORIENTATIEDAG SAMENLEVINGSKUNST

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 start voor de vijfde keer in het Veerhuis in Varik de Leergang Samenlevingskunst, voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot co-creator van een nieuwe economie en samenleving. Heb je er zin in? Of heb je geen idee wat Samenlevingskunst is en wil je kennismaken met de docenten Damaris Matthijsen en Jac Hielema en hun ervaringsgerichte werkwijze? Kom dan naar de oriëntatiedag op zaterdag 24 augustus van 11.00-16.00 uur. Voor € 25,– inclusief koffie/thee, lekkers en een lunch doe je de hele dag mee. Hier kun je je opgeven.